Arctic Vital

Ternimaito ja arktinen mustikka

Suomalainen perinneherkku "mustikkamaito" on saanut uuden muodon. Lapin mustikka ja elinvoimaa pursuava ternimaito yhdistyvät uuden ajan hyvinvointituotteeksi. Ternimaito sisältää B-12 -vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Mustikka auttaa ylläpitämään tervettä mahalaukun ja ohutsuolen limakalvoa sekä pitää yllä normaalia silmien terveyttä. Jaksamista, elinvoimaa ja vastustuskykyä koko perheelle!

Arctic Sun

D-vitamiini ja arktinen tyrnimarja

Arctic Sun sisältää arktisen auringon kypsyttämää tyrnimarjaa ja vahvaa D-vitamiinia. Se on hyvänmakuinen, koko perheen purutabletti. Tuotteemme tyrnimarja ylläpitää ihosi luontaista kosteutta ja tukee kehon vastustuskykyä.

Arctic Oils

Omega rasvahapot, kalaöljy ja marjojen siemenöljy

Mustaherukan, tyrnin ja kalaöljyn ainutlaatuinen kokonaisuus. Saat kaikki tärkeimmät rasvahapot ja antioksidantit tasapainoisessa suhteessa. Tämä laadukas rasvahappotuotteemme on hyvä olla käytössäsi päivittäin, jotta saat kaikki tarvittavat rakennusaineet hyvin toimivaan kehoon. Arctic Oilsin ruusujuuri ja rosmariini tehostavat jo ennestään vahvojen rasvahappojen vaikutusta elimistössäsi. Kapseli on pienikokoinen ja helppo niellä, joten tuote sopii hyvin koko perheelle.

Arctic Booster

Noni-hedelmä ja arktinen puolukka

Booster on luonnon oma energiapommi, jonka avulla keräät virtaa ja energiaa jokaiseen päivääsi.

Tässä erikoislaatuisessa tuoteessamme on tropiikin ääriolosuhteissa kypsynyttä Noni-hedelmää, jota havaijilaiset ovat käyttäneet vuosisatoja hyvinvoinnistaan huolehtimiseen, sekä arktisten alkuvoimien kyllästämää puolukkaa, jonka tehokkaan vaikutuksen ovat jo esi-isämme osanneet kautta aikojen hyödyntää.

Arctic Extreme

Spirulina pacifica ja arktinen mustikka

Tässä tehotuotteessamme yhdistyy kaksi maailman tunnetuinta superfoodia, spirulina ja mustikka, hyvinvointiasi tukevana kokonaisuutena! Spirulinan ravintoainepitoisuudet ovat aivan omaa luokkaansa ja se on tunnettu erityisesti kehoa puhdistavista vaikutuksistaan. Mustikan antosyaanit auttavat suojaamaan pienten verisuonien terveyttä hapettumisstressiltä vapaita radikaaleja vastaan.

Arctic Elixir

kuusi ravintorikasta marjaa ja neljä vahvaa yrttiä.

 

Mustaherukka, tyrni, variksenmarja, puolukka, mustikka, karpalo, nokkonen, ruusujuuri, siankärsämö sekä väinönputki

Elixirin marjat pakastetaan heti keräämisen jälkeen, jotta herkät ravintoaineet säilyvät elinvoimaisina. Valmistuksessa jäiset marjat avataan ja arvokkaat siemenöljyt hyödynnetään osaksi tätä harvinaista ravintoainekokonaisuutta.